torstai 25. elokuuta 2011






Valtavan pitkä aika on viimeisimmästä kirjoituksestani ja paljon on sen jälkeen ehtinyt tapahtua. O-pentue syntyi viime vuoden marraskuussa ja viisi valloittavaa persoonaa sieltä silloin tulikin. Koiravahtuuteemme tuli muutos lokakuussa 2010 kun T. Naska eli Mosku muutti meille takaisin. Moskun ja Jutin yhteiselo on sujunut todella hyvin muutamaa pikku murrausta lukuunottamatta. Lähinnä poikien välit ovat lämmenneet likkojen juoksujen aikaan. Tästäkin syystä Helmi steriloitiin 12.8.2011 ja Fani steriloidaan 26.8. Myöskin likkojen huonot lonkat olivat syynä leikkauksille. Helmi (O-F Hiidenhelmi) kuvattiin toukokuussa ja sillä kaikki olikin sit päin prinkkalaa. Toinen lonkkamalja on niin matala että on ihme ettei sillä ole vielä tullut luksaatiota. Toisessa nivelessä on nyt jo reilusti nivelrikkoa. Lonkat ovat tosi vinot ja esimerkiksi reisiluut olivat erimittaiset. Kuvanneen eläinlääkärin arvio oli "E, huonompi jos asteikkoa olisi", Kennelliitosta lonkat tulivat lausunnolla D. Nyt vain pidetään huolta Helmin lihaskunnosta jotta se porskuttaisi noillakin lonkilla mahdollisimman pitkään.

Näyttelyrintamalla olemme olleet tosi laiskoja :) Onneksi muutama kasvatti on ahkerasti jaksanut kiertää näyttelyitä. Maaliskuussa meillä oli Vääksyn erikoisnäyttelyn yhteydessä pieni kasvattitapaaminen ja paikalle olikin päässyt oikein mukavasti Teelikamentteniläisiä. Kiitos siis Eetun, Nanan, Nökön, Sasun, Miskan, Romeon, Köpin, Nikin, Ukon, Mallan ja Inkan perheille. Joskus otetaan kyllä uusiksi!! Yläkulman kuvassa tekevät tuttavuutta veljekset Sasu ja Romeo.




Pentulassakin toivottavasti tapahtuu sillä viime viikonloppuna kävimme sijoitustyttömme Mellin ( T. Meän Tyär) kanssa miehelässä Tampereella. Sulhoksi olimme valinneet Shacal Ukkometson eli Viksun. Viksu on oikein mukavan luontoinen kaveri ja odotammekin hyväluonteisia pikkumuttereita tulevaksi. Laskettu aika Mellillä on viikon 42 lopulla ja luovutusiässä mutterit olisivat joulukuun puolessa välissä. Otahan yhteyttä jos pentukuume polttelee. Haemme myös sijoitusperhettä mahdollisesti yhdelle tytölle.


2 kommenttia:

UkkoLapikas kirjoitti...

:D Ukko ja porukat unohtui Vääksyn tapaamisesta... -kyl nyt vähintään nostetaan kuonoa -hih ihanaa että olet saanut vähän päivitettyä blogia ja onnea mutteritulokkaiden kanssa!!! Terkuin Ukko, akka ja pari karvasta... :)

Teelikamentten kirjoitti...

Voi apua, niinpä olikin :) No äkkiä korjasin asian!