perjantai 29. lokakuuta 2010

Otteita pentupäiväkirjasta

9.9.2010 alkoi Fanin odotettu juoksu ja vaikka lonkkatulos olikin D, päätimme yhden pentueen Fanilla teettää. Isäksi oli kaavailtu jo aikoja sitten Jäkäläkummun Selmi. Sepen luona vierailimmekin ahkerasti 10 juoksupäivästä alkaen mutta kun vielä 16 päiväkään ei tapahtunut mitään oli pienen tuumaustauon paikka. Fani oli kyllä hyvinkin antavainen, mutta Sepen mielestä koko touhu oli ihan yliarvostettua puuhaa. Pienen miettimisen ja parin puhelinsoiton jälkeen suunnistimme 24.9 (Fanin 16 juoksupäivä) Orso-Farm Atninbeaskan luo kyläilemään. Peski oli kyllä kiinnostunut ja astuminen onnistui mutta kiinni pariskunta ei jäänyt kun ihan muutamaksi minuutiksi. Suurella todennäköisyydellä pennikoita ei tule

18.10 (astutuksesta 3 viikkoa) kävimme eläinlääkärillämme Jukalla ultrassa ja tyhjähän Fani oli. Paino on kyllä noussut reilun kilon verran. Taitaa olla tiukan laihdutuskuurin paikka. No viikon päästä käymme ultrassa vielä ihan varan vuoksi.

26.10 olimme taas ultrassa ja tulipa todistettua ettei kannate hätäillä :) Jukka löysi ainakin kolme mollukkaa joten sittenkin O-pentue on hyvässä alussa. Fanin paino on noussut jo kivasti ja on nyt 18.8kg!! Laskettu aika on 28.11.10.

Ei kommentteja: