tiistai 3. helmikuuta 2009

Uusi vuosi

Taas on vierähtänyt luvattoman kauan kun viimeksi kirjoittelin tänne. Aika vaan tuntuu vilahtavan ettei huomaakkaan. Kuten kotisivuilta on luettavissakin, Pentulamme sai uusia asukkeja kun T. Illusia "Inka" synnytti tammikuussa 5 pientä mutteria. Kaikki on mennyt tosi hienosti ja Inka on ollut todella hyvä ja huolehtiva äiskä. Suuret kiitokset Markulle ja Eijalle kun hoitavat koko pentuhässäkän siellä omassa kotona. Kaikki pennut ovat jo varattu. Nyt vain odotellaan vielä muutama viikko, että kaikki lapsukaiset pääsevät omiin koteihinsa. Paljon kuvia näistä pikkuisista löytyy Markun ja Eijan kotisivuilta osoitteesta:
www.tilkkuturkin.fi
N-pentue oli myös suunnitteilla nyt alkuvuodesta, mutta valitettavasti T. Hillan astutus ei tällä kertaa onnistunut. Sulhaseksi olemme valinneet Hillalle Lecibsin Moxin ja uusintayritys on sitten keväämmällä.

Pitkästä aikaa on näyttelykärpänenkin puraissut ja vuoden ensimmäinen koitos oli tammikuun lopussa Turun KV. Kehässä meillä oli Piitu ja Juti. Jutin ensi esiintyminen veteraaniluokassa toi ERI-3 tuloksen ja Piitu karvattomanakin oli PN-2. Tuomari vain tuumasi, että kun on tarpeeksi hyvä, voi esiintyä bikineissäkin :) Seuraavaksi näyttelyissä on vuorossa Rauma (jossa kehään astuu Selmi ja Fani) sekä maaliskuun keväterkkari. Erkkarin osallistuvat ei ole ihan vielä varmoja mutta Piitu ja Selmi nyt ainakin.

Australiasta saimme iloisia uutisia, kun Alaska (T. Iikka) on tullut ensimmäisen kerran isäksi. On todella mielenkiintoista seurata näiden pienten kehitystä. Emänä syntyneelle pentueelle oli Viksalan Jiella. Kuvia jne löytyy pentueesta osoitteesta:
www.articmal.com
Myös toinen Teelikamentten eli T. Guenevere "Ouna" on toivon mukaan jatkamassa Teelikamenttenin perimää sillä se on astutettu muutama viikko sitten. Pidetään kovasti peukkuja, että kaikki onnistuu suunnitellusti.

Viime viikonloppuna saimme surullisia uutisia Rovaniemeltä. Elämäni Koira Saana oli jouduttu nukuttamaan pahan hiivatulehduksen takia. Nyt ei Saanaa enää vaivaa mikään ja se saa juoksennella siellä jossain kaikkien kavereidensa kanssa. Ikävä on ihan kamala mutta on lohduttavaa tietää, ettei Saanaa enää satu mihinkään.
Taas on yksi aikakausi päätöksessä.

Ei kommentteja: