keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Hyvää Uutta Vuotta 2010

Marraskuun alussa valittelin vesisateesta.. ei tarvitse enää. Aivan ihanaa kun pitkästä aikaa täällä "etelässäkin" on kunnon talvi. Koirat saavat kunnon lenkkejä kun Mika käy hiihtämällä juoksuttamassa porukkaa!
Pentukuume on kovasti meillä nousussa, sillä ultrassa vahvistui, että T. Juolukka "Julia" on kantava!! Pentujen laskettu syntymäaika on tammikuun viimeisellä viikolla. Pidetään kovasti peukkuja, että kaikki menee ok :)

Pentukuumetta on myös Hollannissa sillä kasvattimme Teelikamentten Karpalo "Kaija" on astutettu uroksella Jäkäläkummun Tarmokas. Lisätietoa Kaijan elämästä löytyy sivuilta http://www.karpalosadun.nl/ Valtavasti onnea Thea, Jos ja Kati!!

Joulun aika meni kotona ollessa. Aattona meillä oli oikea sukukokous kun paikalle pääsivät minun äiti Helena, veljeni Harri vaimonsa Anun kanssa, Mikan äiti Mirja sekä Mikan veli Jussi. Oli tosi ihanaa kun kaikki pääsivät meille ja kerrankin oli kummankin lähisuku paikalla. Nyt arkeen palatessa onkin kova työ joulukilojen karistamisessa :)

Ei kommentteja: